CLATITE CU DOVLECEI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un dovlecel
  • lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 /2 de lingurita de bicarbonat
  • marar tocat marunt
  • faina

Mod de preparare

Dovlecelul se da prin razatoarea mica, se scurge zeama, se amesteca cu ouale, laptele si apoi se amesteca faina, iar la final se adauga mararul, sarea si piperul.

Se ia cu un polonic din compozitie si se pune intr-o tigaie unsa cu ulei si se prajeste pe ambele parti.

Se pot servi cu branz sau simple, alaturi de un pahar de bere rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise