CLATITE CU DOVLECEI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un dovlecel
  • lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 /2 de lingurita de bicarbonat
  • marar tocat marunt
  • faina

Mod de preparare

Dovlecelul se da prin razatoarea mica, se scurge zeama, se amesteca cu ouale, laptele si apoi se amesteca faina, iar la final se adauga mararul, sarea si piperul.

Se ia cu un polonic din compozitie si se pune intr-o tigaie unsa cu ulei si se prajeste pe ambele parti.

Se pot servi cu branz sau simple, alaturi de un pahar de bere rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise