Clatite cu dulceata de mure

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • faina (cat cuprinde)
  • oua (cate vrea fiecare)
  • o ceasca de ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
  • apa minerala cat vrea fiecare
  • un pahar lapte
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • dulceata de mure

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare , se adauga galbenusurile, zaharul vanilat, coaja de lamaie, laptele, uleiul, apa minerala si faina.

Se amesteca bine cu mixerul sa iasa o compozitie subtire.

Se unge o tava de clatite cu putin ulei, se infierbanta si se fac clatite.

Se umplu cu dulceata de mure (sau cu alta dulceata de care va place).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise