Clatite cu dulceata de visine

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2oua
  • 1/2l sifon
  • esenta de rom
  • sare
  • icescuta ulei

Mod de preparare

Se pregateste un aluat mai subtire (ca o smintina groasa)din oua,sifon,faina care se bat fie cu telul sau se mixeaza,un praf de sare ,citiva stropi esenta de rom.

Se incige o tigaie care in prealabil a fost unsa cu ulei,se toarna cu polonicul din compozitia de mai sus.

Se coace pe o parte ,apoi pe cealalta (eu le intorc prin aruncare pe vericala).

Se umplu cu dulceata de visine.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise