Clatite cu dulceata de visine

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2oua
  • 1/2l sifon
  • esenta de rom
  • sare
  • icescuta ulei

Mod de preparare

Se pregateste un aluat mai subtire (ca o smintina groasa)din oua,sifon,faina care se bat fie cu telul sau se mixeaza,un praf de sare ,citiva stropi esenta de rom.

Se incige o tigaie care in prealabil a fost unsa cu ulei,se toarna cu polonicul din compozitia de mai sus.

Se coace pe o parte ,apoi pe cealalta (eu le intorc prin aruncare pe vericala).

Se umplu cu dulceata de visine.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise