clatite cu inghietata si frisca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml apa minerala
  • 250 ml lapte
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • un pliculet de zahar vaniliat
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Intr-un vas mai adanc se pune laptele ,ouale ,zaharul,zaharul vaniliat,si se mixeaza cu mixerul pana la omogenizare,ap0i se adauza apa minerala ai faina ,amestecand continu,se obtine o compozitie care curge cu usurinta.

Se incalzeste tigaia (sa fie fierbinte) si se unge cu ulei,se prajesc clatitele pe ambele parti,cand sunt gata se umple cu inghietata (dupa preferine)si se ruleaza,iar pedeasupra se pune frisa.

Pofta buna!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise