Clatite din parmigiano umplute cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cartofi
  • 2 vinete
  • 3-4 dovlecei
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 4-5 rosii micute
  • busuioc
  • 100 g parmigiano ras
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Curatati cartofii si taiatii cuburi. Spalati vinetele, dovleceii si ardeii si taiati toate cuburi, sa fie la fel de mari ca si cuburile de cartofi. Taiati in jumatate rosioarele eliminati semintele si zeama apoi taiatile si pe ele cuburi. Intr-o tigaie puneti 3-4 linguri ulei adaugati legumele, sarati, acoperiti cu un capac si lasati sa se prajeasca 10-15 minute amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Spre sfarsit adaugati busuiocul. Intr-o alta tigaie puneti 2 linguri parmigiano si distribuiti-l uniform cu dosul lingurii. Cand branza incepe sa se topesca si sa se rumeneasca, iesind ca o foaie de clatita, puneti-o pe o farfurie si umpleti-o cu putin din legume dupa care rasuciti foaia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise