Clesti crab pane, cu legume

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un meniu rapid si simplu de realizat, sanatos si deosebit de gustos.
  • 250g clesti crab, congelati
  • 250g ciuperci
  • 600g broccoli
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 fir praz
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei de struguri
  • 200ml ulei de palmier pt prajit

Mod de preparare

Legumele spalate si taiate dupa preferinta fiecaruia, le punem in steamer la fiert, pentru 40’.

Punem intr-o tigaie uleiul de palmier,la incins si prajim clestii pe ambele parti, asa congelati (nu necesita decongelare).

Se servesc alaturi de legume pe care le saram, piperam si le stropim cu uleiul de struguri si garnisim cu felii de lamie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise