Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati coaste de ied
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 1 cana vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 4 felii de lamaie
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1/2 lingurita oregano

Mod de preparare

Coastele le spalam foarte bine sub jetul de apa calda.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un bol punem vinul, sare, piper, boiaua de ardei, cimbrul, usturoiul pisat si feliile de lamaie.

Amestecam bine, punem coastele in acest bait si le dam la frigider pentru 2 ore.

Dupa acest timp le asezam intr-un vas yena si rasturnam si baitul.

Spalam ceapa verde, o taiem rondele si o asezam peste coaste.

In vasul mic cu cutit al mixerului vertical punem rosiile, oregano, putin piper si le pasam.

Acest sos il turnam uniform peste coaste.

Bagam vasul il cuptor, il aprindem si le lasam sa se patrunda bine.

Cam intr-o ora si jumatate ele sunt facute, descoperim vasul si le mai lasam 15 minute pana prind o crusta deasupra.

Le scoatem sa se racoreasca si sunt numai bune de servit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise