Cocktail cu Soc si Gin

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml Gin
  • 20 ml Lime
  • 20 ml sirop soc
  • 2 - 3 frunze de menta
  • 50 g ananas
  • 20 ml apa tonica
  • 4 - 5 cuburi de gheata

Mod de preparare

Curatati ananasul de coaja si taiati-l in bucati.

Stoarceti lime-ul.

Introduceti ingredientele, cu exceptia apei tonice, in vasul blanderului.

Selectati programul cocktail al blenderului Oster Reversible.

Turnati in pahar completati cu apa tonica si decorati cu busuioc proaspata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise