Cocktail de fructe “ à la Amman”

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -1,5 kg portocale
  • -1,5 kg grapefruit cu miezul rosu
  • -4 banane de dimensiune medie
  • -4 mere de dimensiune medie
  • -250 g capsuni
  • -2 kiwi
  • -3 morcovi mari
  • -1 kg mandarine
  • -1 cana seminte de rodie dulce

Mod de preparare

Merele se curata de coaja si de seminte si se taie in bucati mai mici.

Morcovii ,bananele si kiwi se curata de coaja si se taie rondele.

Capsunile se curata de codite si se taie in jumatati.

Se pun in blender cu semintele de rodie.

Se storc portocalele, grapefruitul si mandarinele si se strecoara ; se pun in blender cu restul fructelor si se mixeaza bine.

Se obtin din aceasta cantitate 3 litrii de suc natural de fructe .

Se serveste imediat sau se lasa la rece cateva ore.

Pentru cine prefera sucul de fructe mai dulce se adauga ½ pahar de zahar in blender cand se mixeaza fructele.

Se orneaza dupa gust; eu le-am ornat cu frunze de menta verde si capsuni.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise