Cum se face coliva

Cum se face coliva

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg.de arpacas
  • 1 punguta de stafide
  • 1 esenta de rom
  • 1 punguta de cocos
  • putina cacao pentru colorare
  • miez de nuca (potriviti)
  • 1 punguta zahar vanilinat
  • zahar potriviti cat de dulce doriti
  • bomboane pentru ornat

Mod de preparare

Cum se face coliva

Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde. Cand este gata se pune la racit, apoi se incorporeaza toate ingredientele de mai sus si ornati coliva dupa cum va place.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise