Coltunasi cu branza

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 cană făină integrală
  • 2 ouă
  • un vârf de cuțit cu sare
  • Se frământă un aluat moale, se întinde o foaie subțire și se lasă cam un sfert de oră să se usuce. Se taie pătrate.
  • Umplutura:
  • 150g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 1 lingură zahăr brut
  • răzătură de lămâie

Mod de preparare

Se pune câte o linguriță din umplutură în fiecare pătrat și se îndoaie aluatul, lipind marginile prin presare cu degetele sau cu o furculiță. Se pun colțunașii la fiert în apă clocotită cu puțină sare. Sunt gata când se ridică la suprafață. Se iau cu o spumieră, se scurg bine de apă și se dau la masă cu unt, miere și o cană de lapte bătut rece.

Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Mariana Kitchening.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise