Coltunasi cu branza sarata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • * 500 g faina
  • * 2 oua
  • * apa
  • * sare
  • Pentru umplutura
  • * 250 g branza de oi
  • * 2 oua
  • * 100 g zahar
  • * coaja de lamaie
  • * extract de vanilie

Mod de preparare

Preparare aluat

Se pune faina intr-un castron, se adauga ouale, un praf de sare si apa calduta.

Se amesteca pana se incorporeaza toata faina, daca aluatul este prea tare mai este nevoie se adauga putina apa, iar daca aluatul este prea moale se mai adauga putina faina.

Aluatul obtinut se framanta pana cand nu se mai lipeste de maini.

Preparare umplutura

Intr-un vas se amesteca foarte bine branza de oi, cu ouale, zaharul, putina coaja de lamaie si extracul de vanilie.

Preparare coltunasi

Pe masa infainata se intinde o foaie de aluat si se taie patratele.

In mijloc se pune cate o lingura de umplutura,iar marginile se lipesc, obtinand o forma de triunghiuri.

Coltunasii obtinuti se fierb in apa cu sare in jur de 15 minute.

Se scot pe un platou si se presara cu zahar tos.

Coltunasii cu branza sarata se servesc fierbinti !

S-aveti pofta !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise