Coltunasi italienesti cu dovleac

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g dovleac,
  • o cutie (o punga) de Ravioli (coltunasi gata preparati cu carne sau branza),
  • 200 g rosii zemoase (puteti folosi si rosii italienesti din conserva),
  • 50 g untdelemn bun,
  • o bucatica de unt,
  • cascaval ras,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Curatati dovleacul de coaja si de seminte, spalati-l, taiati-l in cubulete mici.

Incingeti untdelemnul intr-o tigaie, puneti dovleacul sa se caleasca, iar cand se inmoaie, adaugati rosiile taiate marunt. Gustati de sare si de piper si lasati-l sa fiarba la foc domolit.

Separat, fierbeti Ravioli in apa sarata. Cand sunt gata, strecurati-i, apoi puneti-i intr-un vas de Jena, amestecati-i cu unt, turnati deasupra sosul de rosii cu dovleac, patrunjelul tocat, piperul, cascavalul ras. Preparatul trebuit mancat repede, cat este fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise