Compot de mere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 mere frumoase
  • 1 pahar cu apa
  • 50 gr zahar
  • 1 lingura scortisoara măcinata

Mod de preparare

Se curata merele de coaja și se înlătura cotorul. Tăiem merele în bucatele și le punem într-o oala nici prea mare, nici prea mica. Adaugăm paharul cu apa peste bucățile de mere și lăsam la foc potrivit 30 minute. Când începe sa prindă culoare și sa scadă apa,adaugăm zaharul și mai lăsam 5 minute cu grija sa nu se lipească. Când este totul gata se presară praful de scortisoara.

Se poate servi cald sau rece, ca desert. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise