Compot de pere si gutui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg pere si 4 gutui 1 kg zahar 2 litri apa

Mod de preparare

Se spala fructele se curata si se taie felii. Se asaza in borcane fructele combinate. Se face un sirop cu apa rece si zaharul se amesteca pana se dizolva. Siropul se pune in borcane peste fructe si se capseaza borcanele, apoi se pun la dustulit 30 de minute pana isi schimba culoarea. Apoi le puteti pune la loc racoros. Stau foarte bine si sunt foarte bune fara conservanti.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise