COMPOT DE PRUNE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • prune
  • zahar
  • apa

Mod de preparare

Prunele se spala si se sparg in doua daca sunt prea mari. Dupa ce sunt spalate se baga la borcan si peste ele punem apa cu zahar. Le capsam si se fierb la baine marie pana isi schimba culoarea (pana par fierte). Dupa ce se fierb, le lasam la racit, dupa care le bagam la racoare in debara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise