COMPOT DE VISINE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Visine
  • Zahar

Mod de preparare

Se aleg visine mari sanatoase, se inlatura coditele, se spala si se pun in borcane, cam 3 / 4 din borcan. Se face un sirop din 3-4 linguri de zahar( in functie de cat de dulci sunt visinile) pentru fiecare borcan si apa. Siropul se fierbe in clocot, se toarna in borcane se pun capacele si se sterilizeaza aproximativ 15 min. Se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert.(Se mai poate pune cele 4 linguri de zahar direct in borcan, apoi apa fierbinte, dar nu se dizolva zaharul complet)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise