COMPOT STRUGURI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • struguri de masa
  • zahar
  • apa

Mod de preparare

Strugurii se spala, se rup bobitele de pe ciorchine, se pun in borcane.

Apa se pune pe foc cu zaharul ( cam 3-4 linguri de zahar la borcan, in functie de cat de dulci sunt strugurii) si se da in clocot. Apoi se toarna fierbinte peste boabele de struguri, se pun capacele si apoi se pun intr-o oala cu apa si se sterilizeaza 15 -20 min din momentul in care clocoteste apa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise