Compozitie de snitel

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • 20 ml lapte dulce
  • un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Laptele se bate cu oualele, si se adauga ploaie faina pina se obtine o compozitie de consistenta unei smintani. Se adauca bicarbonatul, sare si piper dupa gust. Se da la rece circa 5 ore dupa care se foloseste. Mai intii se bate bine compozitia apoi carnea, pestele sau orice altceva se tavaleste bine prin faina si se trece o data prin compozitie. In tigaie trebuie sa fie ulei mult si bine incins iar focul nu trebuie sa fie prea iute.

Nu mai este cazul sa se treaca prin pesmet. Veti constata ca snitelele sunt foarte pufoase si gustoase.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise