Conopida conservata in otet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20kg conopida
  • 500ml otet
  • 500ml apa
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • 5 linguri zahar tos
  • 1 lingura piper negru boabe
  • 6 fire telina verde
  • 5 morcovi

Mod de preparare

Conopida se desface in bucatele si se spala foarte bine. Se pun 3 fire de telina pe fundul unui borcan, se asaza deasupra bucatelele de conopida, intre straturi asezindu-se celelalte 3 fire de telina. Se incalzeste otetul,se amesteca cu apa,zahar si sare si se toarna deasupra.

Se pastreaza in borcane etanse,la rece.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise