Conopida cu maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bucata conopida
  • maioneza
  • 1 capatina usturoi
  • sare. pentru maioneza 1 ou
  • o lingurita mustar
  • zeama de la o lamaie
  • ulei.

Mod de preparare

Conopida se spala, se rupe bucatele si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a racit se scot cotoarele, iar restul se taie bucatele mici. Maioneza se prepara dintr-un nou, ulei, lamaie si mustar. Se amesteca conopida cu usturoiul, se adauga maioneza si sare dupa gust. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise