Conopida frantuzeasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1oo g cascaval
  • 4-5 oua
  • 200 ml smantana
  • pesmet
  • sare, piper

Mod de preparare

Conopida se curata, se rupe in buchetele , se spala si se fierbe in apa cu sare.

4 oua se fierb tare .Cascavalul se rade.

Intr-un vas rezistent la fos , uns cu unt se pune putin pesmet care se plimba si pe lateralele vasului.

Punem un rand de conopida fiarta apoi ouale rase pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate rondele.Adaugam smantana, piper si cascaval ras.Deasupra mai punem putin pesmet si apoi conopida ramasa. Peste ea punem smantana si cascaval ras si putin gogosar pentru aspect.

Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si-l lasam sa se patrunda bine pina conopida prinde o culoare aramie deasupra.

Se serveste cu o lingura de smantana deasupra.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise