Cookie Lollies for Valentine´s Day

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 110 unt
  • 55 gr zahãr
  • 1/2 linguritã esentã de vanilie
  • 1 linguritã micã scortisoarã
  • 1 linguritã micã anason pudrã
  • 170 gr fãinã, plus extra
  • Decor:
  • zahãr pudrã, coloranti alimentari, perle de zahãr, cristale de zahãr, bilute colorate...

Mod de preparare

* Mixeazã untul topit si rãcit cu zahãrul, vanilia, scortisoara si anasonul, la urmã adaugã fãina si frãmântã un aluat moale, sfãrâmicios chiar, adaugã fãina cât trebuie ca sã nu se lipeascã de mâini.

* Dã la frigider , acoperit circa de 15 minute.

* Pe masa de serviciu înfãinatã, întinde alutul si decupeazã bucãti cu ajutorul unei forme in formã de inimã.

Pe care le înfingi cu grijã în betisoare ( optional).

* Se pun în forma tapetatã cu hârtie vegetalã, si se coc la cuptorul preîncãlzit la 150 ºC circa de 15 min, sã aibã o culoare aurie.

Lasã la rãcit apoi decorezã dupã plac.

Vã doresc o searã specialã, pupici:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise