Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 sticla bere
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se curata de piele copanele si se pun la fript in tigaie cu putin ulei.Se rumenesc bine pe ambele parti.Daca doriti sa nu fie prajite in ulei atunci se pot da la cuptor intr-o punga Knorr pentru 30 minute.Cand sunt gata fripte se scot pulpele pe o farfurie. In sosul ramas se caleste ceapa taiata marunt si gogosarul. Cand sunt moi punem berea si pulpele din nou in tigaie.Punem sare si piper. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic ,cat mai mult...

Copanele se servesc cu cartofi la cuptor cu parmezan si mancarica de ardei copti.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise