Cordon bleu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 6 felii şunca de pui afumată
  • 6 felii de caşcaval
  • 2 ouă
  • făina, pesmet
  • condimente pentru pui, sare, piper, ulei

Mod de preparare

Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui.

Pe fiecare felie de piept de pui se aşează câte o felie de şuncă şi o felie de caşcaval. Se rulează şi se prinde cu scobitori fiecare rulou. Se bat ouăle. Se dau rulourile prin făină, ouăle bătute şi pesmet. Se prăjesc în ulei încins pe toate părţile.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise