Cordon bleu de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucăți de piept de pui (aprox. 700 g),
  • sare,
  • piper negru,
  • 4 felii suncă presată,
  • 4 felii cașcaval/cheddar,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 cană pesmet,
  • 1 cană făină,
  • ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime.

Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.

În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval.

Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm.

Se pot fixa cu scobitori.

Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte.

În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul.

Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet.

Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene.

Încingem cuptorul la 220 grade C.

Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute.

Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.

Servim cu garnitura preferată!

Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise