Cordon bleu de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui taiat fileuri
  • felii de bacon afumat (sunca presata)
  • felii de cascaval
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • scobitori
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Se presara sare peste fiecare fileu de pui. Daca sunt prea groase se bat putin cu ciocanul pentru snitele.Se adauga cate o felie de bacon si una de cascaval. Se ruleaza strans si se prind cu cate o scobitoare ca sa nu se desfaca. Se dau prin faina,se scutura excesul, se dau prin ou,iar apoi prin pezmet. Intr-un recipient de plastic se presara pezmet,se aranjaza rulourile de pui si se acopera cu capac, film transparent, folie de aluminiu, ce aveti la indemana. Daca va grabiti cu mancarea de pranz sau cina, se da recipientul 1/2h la congelator (ca sa se fixeze ingredientele si sa nu se desfaca). Daca va pregatiti pentru a doua zi, (ca mine) se da la frigider pana in momentul prajirii. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se rumenesc rulourile la foc mic. Se scot pe hartie absorbanta. Se servesc calde cu salata,cartofi,sosuri, dupa gust. Sper sa va placa!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise