Se amesteca faina cu galbenusele.Daca e drojdie uscata,in pliculet,amestecati in prealabil drojdia cu faina.Apoi se adauga cele 4 linguri cu smantana si pachetul de margarina.Treptat se adauga branza si sarea, pana se formeaza o coca buna de intins.
Pe un planseu sau pe masa se formeaza bile de aluat.Se intind sub forma unui cerc,dupa care se taie in 8 fasii triunghiulare.Acestea se ruleaza de la exterior spre interior.
Albusul se bate cu putina boia.
Odata formate cornuletele, se aseaza intr-o tava,se ung cu pensula cu albusul batut cu boia,si se razuieste cascaval deasupra.Se tin la cuptor pana s-au rumenit.Dupa preferinta se poate adauga si chimen deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise