Cornulete fragede

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde pt un aluat potrivit

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si se lasa aluatul cca 20 min sa se odihneasca.Apoi se intind foi , cam de marimea unei farfurii, care se imparte in 8.Se umplu cu diverse -rahat, nuca, gem- si se ruleaza de la marginea cercului spre interior.Se aseaza in tava si se dau la cuptorul preincalzit.Se coc la foc potrivit cca 20 min.

Cand sunt gata se scot din tava si se pudreaza , caldute fiind, cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise