Se pune drojdia in apa calduta sa se inmoaie,apoi se amesteca cu ouale, zaharul, untul si laptele adaugand treptat faina.
Se framanta bine pana aluatul se desprinde de pe vas, se imparte in doua parti egale si una din jumatati se amesteca cu cacao se framanta si se lasa la crescut 1/2 de ora.
Apoi fiecare jumatate de aluat se imparte in 5 bucati.
Se ia o parte alba si se intinde si apoi una cu cacao si se intinde.Se suprapun si se intinde bine, apoi se taie triunghiuri, se pune umplutura care poate fi rahat, dulceata etc.
Se pun in tava unsa si tapetata cu faina.
Se baga in cuptorul preancalzit cam 15-20 min.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise