Cornulete in 2 culori

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de faina
  • 25 gr.drojdie
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 150 gr.unt
  • 400 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 2 oua
  • cacao

Mod de preparare

Se pune drojdia in apa calduta sa se inmoaie,apoi se amesteca cu ouale, zaharul, untul si laptele adaugand treptat faina.

Se framanta bine pana aluatul se desprinde de pe vas, se imparte in doua parti egale si una din jumatati se amesteca cu cacao se framanta si se lasa la crescut 1/2 de ora.

Apoi fiecare jumatate de aluat se imparte in 5 bucati.

Se ia o parte alba si se intinde si apoi una cu cacao si se intinde.Se suprapun si se intinde bine, apoi se taie triunghiuri, se pune umplutura care poate fi rahat, dulceata etc.

Se pun in tava unsa si tapetata cu faina.

Se baga in cuptorul preancalzit cam 15-20 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise