Coronita de miel cu legume

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • coaste de miel intregi
  • 1plic condimente pentru miel
  • 500ml vin rosu
  • 1capatana de usturoi
  • 50ml ulei de masline
  • legume(cartofi,morcov,dovlecel,1bulb de fenicul,ciuperci)
  • crengute de salvie si rozmarin verde

Mod de preparare

Costitele spalate,condimentate din belsug,se pun intr-un vas impreuna cu vinul,uleiul,se maseaza bine apoi se acopera si se lasa la frigider pana a doua zi intorcandu-le din cand in cand.

Toate legumele curatate,spalate,taiate in cubulete mai mari,ciupercile intregi sau jumatati.

Intr-o tava sau alt vas,se pun costitele vertical,legate cu ata alimentara de jur imprejur,in mijloc si pe langa ele se pun legume,se rastoarna tot baitul de la marinat,crengute de salvie si rozmarin printre legume,se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mic 1-2h depinde de cuptor.

Cand sunt gata,se taie si se serveste pe farfurie impreuna cu legume si salata verde.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise