Costita de porc la cuptor

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg costita de porc,
  • 1 punga magica pentru friptura de pui si de porc cu vin,
  • 50 ml vin,
  • 150 ml ulei,
  • 2-3 catei de usturoi.

Mod de preparare

Costita se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se aseaza in tava si deasupra se pun toate ingredientele. Se da la cuptor 1 ora .Se serveste cu cartofi piure si muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise