Costite afumate cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg costite afumate;
  • 1 pahar cu vin alb;
  • 3-4 pahare de apa;
  • 1-2 pahare cu ulei;
  • 4 cartofi;
  • 1 morcov;
  • Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin;
  • 100 g cascaval ras.

Mod de preparare

Se spala bine coastele si se asaza in tava in care am pus un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare).

Se taie morcovul felii, cartofii in cubulete.

Se presara condimente dupa gust.

Se adauga 1 pahar cu vin si apoi apa cat sa acopere carnea si legumele (3-4 pahare).

Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc.

Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se presara cascaval ras. Se decoreaza cu felii de rosii si busuioc proaspat.

Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise