Cosulete cu fructe

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 500 g fructe congelate( zmeura, capsuni, caise, piersici) sau crude, taiate bucati
  • 300 g zahar tos

Mod de preparare

Fructele se pun intr-o cratita cu zaharul si se tin sa dea cateva clocote pana se inmoaie.

Foietajul lasat anterior la decongelat la temperatura camerei se taie in patrate egale, se aseaza in forma de muffins pe hartiute speciale si se umple cu compozitia de fructe, scurse de surplusul de sirop.

Marginile foietajului se ung cu galbenus si se da tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

Siropul ramas se lasa putin la scazut la foc mic si se poate servi alaturi de cosulete.

Se pot adauga fructe proaspete pentru decor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise