Cosulete, sarate, cu costita si legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 oua
  • -3 linguri formaggio / branza rasa
  • -100ml smantana lichida
  • -1/2 ardei rosu
  • -1 baby zucchina / dovlecel
  • -3 flori de zucchine / 3 flori de dovlecel
  • -17 felii de pancetta/costita
  • -sare
  • -frunze de patrunjel

Mod de preparare

Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun lingurile de formaggio/branza si smantana si se amesteca bine. Dupa care se spala si se taie marunt zucchina/dovlecelul, ardeiul si frunzele de patrunjel. Toate ingredientele se pun peste oua.

Dupa se ia o tava pt muffins, iar in fiecare forma se pun cate 2 felii de pancetta/ costita. Marginile bucatilor de pancetta se intorc, asa incat sa se acopere toata forma.

Peste pancetta/costita se pun florile de zucchine/ florile de dovlecel, spalate si rupte, fasii mai grosute.

Se pun ouale cu legumele, in fiecare forma de muffins. Tava se da la cuptorul preincalzit, pt 15 minute.

Cosuletele se servesc calde, cu o salata de cruditati pe langa.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise