Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc (cu os)
  • 300 g rosii cherry
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2-3 crengute de cimbru
  • 25 g unt
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie o prepar destul de des pentru ca este preferata sotului meu. Este foarte simpla, rapida, se face extrem de usor si este delicioasa.

Intr-o tigaie antiaderenta incalzim untul impreuna cu uleiul si rumenim cotletele pe ambele parti la foc mare. Le saram si piperam dupa gust, adaugam in tigaie usturoiul, crengutele de cimbru si tomatele (am folosit cherry rosii si galbene tip prunisoara).
Acoperim cu un capac si mai gatim 5-6 minute, pana cand tomatele sau inmuiat si au format un sos delicios.

Merg de minune alaturi de un piure de cartofi, orez fiert, paste sau cartofi natur. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise