Cotlet de porc cu sos de vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. cotlet
  • 2 cepe mijlocii
  • 3-4 buc. rosii
  • 1 pahar vin
  • putina nucsoara rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor la foc iute sa se friga. Dupa cca 30 minute, se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul si nucsoara si se acopera vasul cu un capac. Cind carnea este patrunsa bine, se scoate din vas si se pune pe un platou. Sosul se paseaza, se pune intr-o sosiera si se serveste impreuna cu carnea. Dupa gust, nucsoara se poate inlocui cu cimbru.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise