Cotlet de porc evantai

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 200 g muschi tiganesc
  • 200 g cascaval felii
  • 1 lingura mustar fin
  • 2 rosii
  • 200 ml vin
  • 2 linguri ulei de masline
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile.

Feliem apoi cotletul dar nu pina jos ci cu 1 cm mai putin.

Intre feliile taiate asezam cate o felie de muschi tiganesc si una de cascaval.

Strangem apoi feliile de cotlet cu o sfoara alimentara si o legam bine.

Deasupra cotletului asezam cateva frunze de patrunjel verde si felii de rosii, apoi punem cotletul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.

Adaugam in vas vinul si-l dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade pentru aproximativ o ora pina este bine rumenit.

Din cand in cand ungeti cotletul din cuptor cu sosul format in tava.

La servire feliem cotletul si il servim cu cartofi noi fierti pe jumatate, apoi copti in cuptor , dupa ce au fost facuti cu ulei amestecat cu patrunjel verde tocat.

Servim cotletul cu cartofi si salata verde.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/05/cotlet-de-porc-evantai.html

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise