Cotlet de porc la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 50 gr suc de rosii
  • foi dafin
  • 5 catei usturoi
  • delikat
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin
  • 1 pahar bere

Mod de preparare

Cateii de usturoi se piseaza si se amesteca cu sare, piper, delikat, paharul de vin si 2 foi dafin. Cotletele se spala si se bat usor cu ciocanul, dupa care se introduc in baitul obtinut. Se pot adauga si 3-4 linguri de apa.

Carnea se lasa in bait cca 6 ore, dupa care se aseaza intr-o tava cu putin ulei cu baitul ramas si se da la cuptor.

La jumatatea timpului de coacere se stropeste carnea cu bere si se adauga sucul de rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise