Cotlete de berbecut

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 coasta de berbecu1kg
  • 10-12 spring carrot(morcovi tineri de primavera congelati)
  • 2 -3 cartofi potriviti
  • 1 legatura ceapa verde
  • 6-7 verze de bruxelles proaspata(merge si congelata)
  • 1 ardei gras verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 150ml vin alb
  • 50ml ulei
  • cimbru,rozmarin
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala bine coastele si se curata legumele.Apoi cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful fiecarui os in asa fel incat sa ramana dezgolit pana la jumatate.Condimentam carnea peste tot cu sare,piper,cimbru si frecam costele cu usturoiul zdrobit.Se unesc apoi coastele astfel incat sa obtinem o coronita.Se prind capetele cu scobitoare sau se pot coase.(desii la cuptor la mine s-a desfacut intrucat nu a fost suficient de mare).Coronita astfel obtinuta se aseaza intr-o tava.Mijlocul se umple cu o parte din legumele taiate iar restul se repatizeaza in jurul ei.Se stropeste totul cu o cescuta cu apa si ulei si lasam la cuptor aproximativ 1 ora.Din cand in cand stropim cu sosul format in tava.Spre final adaugam vinul.Mai lasam 20 de minute si gata.Se serveste alaturi de o salata la alegere.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise