cotlete de miel cu gnocchi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 8 cotlete miel
  • 500 g gnocchi
  • piper boabe
  • ienibahar
  • coriandru
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • 200 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • 6 catei usturoi.

Mod de preparare

Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara astfel: usturoiul, ienibaharul, coriandrul, piperul si sarea se sfarma intr-un mojar dupa care se adauga 100 ml ulei masline. Astfel se obtine o emulsie cu care se va unge fiecare cotlet in parte. Cotletele se pun intr-un vas se adauga vinul rosu si se tin la frigider 2-3 zile cu conditia sa se intoarca in fiecare zi. Dupa ce s-au marinat cotletele se trag in tigaie pana capata o culoare aurie, apoi se baga la cuptorul incins la 180 de grade cca 15-20 min. Separat intr-un litru de apa se fierb gnocchi cu sare iar cand acestia ies la suprafata inseamana ca sunt gata si se scot pe farfurie. Preparatul se poate servi cu salata si sos alb format din iaurt gras, usturoi verde, marar, sare si piper.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise