cotlete de miel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fasole verde
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingura unt
  • putin cimbru
  • 1/8 1 supa de carne fierbinte
  • sare, piper proaspat macinat
  • 4 cotlete de miel (cea 80 g/buc.)
  • 1 lingurita chimen uscat
  • 2 lingura unt topit

Mod de preparare

1. Fasolea se rupe in bucati de marime potrivita. Ceapa si usturoiul se taie marunt.

2. Untul se pune intr-o oala la incins si se caleste aproximativ 3 minute ceapa, usturoiul si fasolea. Se adauga cimbrul si supa. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba, sub capac, aproximativ 20 minute, la foc mic.

3. Al doilea catel de usturoi se zdrobeste, se ung cotletele cu acesta, deasupra se presara piper si chimen. Cotletele se prajesc in unt bine incins, pe fiecare parte aproximativ 3 minute. La nevoie, se reduce focul. Apoi se sareaza carnea.

4. Carnea se asaza in oala cu fasole si se lasa acoperita 2 minute sa se imbibe, apoi se serveste fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise