Cotlete de porc

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 3-4 cepe
  • 400 ml supa
  • 600 gr ardei gras
  • 4-5 rosii
  • 4 linguri de orez
  • 7 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se bat usor cotletele,se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in ulei pe ambele parti si se scot.

In aceeasi tigaie se inabusa ceapa tocata marunt, se pune 200 ml supa (sau apa fierbinte daca nu aveti supa).

Se adauga cotletele si se fierb impreuna 20 minute.Se adauga orezul, felii de rosii decojite,ardeii taiati felii,sare, piper dupa gust si 200 ml apa sau supa.

Se mai lasa sa fiarba impreuna pana scade, se gratineaza apoi in cuptor la foc moderat circa 15-20 minute.

Se serveste presarat cu verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise