Cotlete de porc

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 3-4 cepe
  • 400 ml supa
  • 600 gr ardei gras
  • 4-5 rosii
  • 4 linguri de orez
  • 7 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se bat usor cotletele,se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in ulei pe ambele parti si se scot.

In aceeasi tigaie se inabusa ceapa tocata marunt, se pune 200 ml supa (sau apa fierbinte daca nu aveti supa).

Se adauga cotletele si se fierb impreuna 20 minute.Se adauga orezul, felii de rosii decojite,ardeii taiati felii,sare, piper dupa gust si 200 ml apa sau supa.

Se mai lasa sa fiarba impreuna pana scade, se gratineaza apoi in cuptor la foc moderat circa 15-20 minute.

Se serveste presarat cu verdeata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise