Cotlete speciale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • 1 ceasca de sos ketchup picant
  • 6 linguri de miere
  • 1 lamaie mare taiata felii

Mod de preparare

Stergem cotletele cu un servet umed. Amestecam sosul ketchup cu mierea si turnam peste fiecare cotlet. Fiecare cotlet va fi ornat cu o felie de lamaie. Coacem neacoperit in cuptor cam o ora sau pana este gata. Sosul merge bine si la carne de pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise