Couscous cu ierburi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 85g couscous
  • 500ml apa fiarta
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • 1 mana ierburi proaspete tocate (oregano,menta,busuioc)
  • ulei masline

Mod de preparare

Se acopera couscous-ul cu apa fiarta si se lasa sa se umfle 10-15min. Se adauga coaja si zeama de lamaie, ierburile si uleiul de masline si se amesteca bine cu o furculita pana devine pufos.

*optional se mai pot adauga masline negre tocate

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise