Crantanele cu sunca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Foietajul congelat din magazin, este uneori o solutie salvatoare in anumite situatii si in criza de timp. Se poate prepara in multe feluri, depinde de imaginatie si de proviziile din frigider. De aceasta data am preparat ceva de rontait: crantanele cu sunca
  • Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj Linco, 1 cutie branza monor, felii de sunca (eu am avut afumata), 1 ou pt uns.

Mod de preparare

Lasati sa se decongeleze aluatul, desfaceti foaia, intindeti branza, asezati feliile de sunca, rulati foaia strans si taiati felii de grosimea degetului cu ajutorul unui cutit zimtat sau foarte bine ascutit, sa nu se rupa aluatul sau sa se adune dupa cutit. Asezati feliile intro tava, pe hartie de copt, ungeti fiecare felie cu ou batut si dati tava la cuptorul pe care l-ati incins dinainte, timp de 25-30 minute. Urmariti crantanelele dupa 15-20 minute sa nu se arda. La mine coptul a durat cam 25-30 minute. Dupa acest timp scoateti tava din cuptor lasati sa se racoreasca putin, asezati crantanelele pe un platou. Sunt foarte gustoase calde sau reci, langa o halba cu bere sau pahar de vin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise