Crap cu legume la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1-1,5 kg crap curatat si taiat bucati mai mari
  • -1 vanata
  • -1 morcov
  • -2 cepe
  • -1 ardei galben,1 ardei rosu, 1 ardei capia
  • -1 capatana usturoi
  • -piper boabe, foi dafin, cimbru, sare, piper
  • -10 ciuperci champignon
  • -2 rosii, patrunjel tocat

Mod de preparare

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica.

Pestele taiat bucati se aseaza peste legume. Deasupra se toarna un amestec format din vin, apa, vegeta, piper boabe si foi de dafin. Pe marginea pestelui se aseaza champignoanele si rosiile taiate felii. Se presara patrunjel frunze tocat. Se introduce la cuptor la 180 grade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise