Crap cu legume la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1-1,5 kg crap curatat si taiat bucati mai mari
  • -1 vanata
  • -1 morcov
  • -2 cepe
  • -1 ardei galben,1 ardei rosu, 1 ardei capia
  • -1 capatana usturoi
  • -piper boabe, foi dafin, cimbru, sare, piper
  • -10 ciuperci champignon
  • -2 rosii, patrunjel tocat

Mod de preparare

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica.

Pestele taiat bucati se aseaza peste legume. Deasupra se toarna un amestec format din vin, apa, vegeta, piper boabe si foi de dafin. Pe marginea pestelui se aseaza champignoanele si rosiile taiate felii. Se presara patrunjel frunze tocat. Se introduce la cuptor la 180 grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise