Crap cu legume la cuptor

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap ( aprox 1-2 kg)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 lamaie
  • 1 ardei gras ,rosii
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata pestele si se spala bine.Legumele spalate si taiate felii.Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele.Pestele il condimentam cu sare si piper si il punem peste stratul de morcovi. In interior punem 2-3 felii de rosii , 1 felie de ceapa si 2 felii de lamaie.Restul legumelor le asezam frumos pe langa peste si deasupra.Stropim cu putin ulei de masline si bagam la cuptor pentru aprox 30 min.Serviti cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Am presarat si putin patrunjel tocatpt decor .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise