Crap cu sos de smantana si hrean

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap de 1kg
  • 50g hrean
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 felii paine
  • 150g smantana
  • 1 lamaie
  • sare,piper

Mod de preparare

Cureti pestele,il speli bine, il portionezi si il fierbi 20 min in apa cu sare.Scurgi pestele si il pastrezi cald;intre timp prepari sosul din feliile pe paine inmuiate in smantana.Poti adauga lapte daca smantana este prea groasa.Cureti hreanul si il dai prin razatoarea mica.

Zdrobesti cu furculita miezul de paine inmuiat.

Amesteci intr-un caston smantana cu zaharul,hreanul si adaugi sare si piper dupa gust.

Stropesti pestele cu zeama de lamaie si il servesti impreuna cu sosul alaturi de garnitura de legume sau cartofi.Se decoreaza cu putin patrunjel tocat marunt.

Se serveste fierbinte

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise