Cureti pestele,il speli bine, il portionezi si il fierbi 20 min in apa cu sare.Scurgi pestele si il pastrezi cald;intre timp prepari sosul din feliile pe paine inmuiate in smantana.Poti adauga lapte daca smantana este prea groasa.Cureti hreanul si il dai prin razatoarea mica.
Zdrobesti cu furculita miezul de paine inmuiat.
Amesteci intr-un caston smantana cu zaharul,hreanul si adaugi sare si piper dupa gust.
Stropesti pestele cu zeama de lamaie si il servesti impreuna cu sosul alaturi de garnitura de legume sau cartofi.Se decoreaza cu putin patrunjel tocat marunt.
Se serveste fierbinte
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise