Crap de dunare copt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O reteta delicioasa si sanatoasa
  • 6 fileuri sau rondele de crap
  • cateva felii de lamaie optional
  • ulei de masline
  • condimente

Mod de preparare

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe deasupra. Punem lamaia peste. Strangem folia pachet si intoarcem marginile pliate in sus sa nu se scurga zeama in tava. Dam la cuptor la 200 de grade timp de 30 de minute, desfacem folia si mai lasam 5-10 minute sa se rumeneasca putin. Puteti servi cu lamaie sau sos din legume coapte : blenduim rosii, ardei capia si usturoi coapte si le amestecam cu ulei de masline, sare si patrunjel tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise